Πωλητήριο

Στο Πωλητήριο του Μουσείου Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού, ο επισκέπτης μπορεί να διαλέξει επιλεγμένα αντικείμενα τέχνης, έργα ταλαντούχων δημιουργών, που κλήθηκαν είτε να δημιουργήσουν πιστά αντίγραφα αυθεντικών αντικειμένων από τις πλούσιες συλλογές του Μουσείου είτε να εμπνευσθούν από αυτά και να δημιουργήσουν νέα αντικείμενα, όπου η σύγχρονη αισθητική συνομιλεί με την παράδοση.

 

Παραδοσιακές τεχνικές, απρόσμενα υλικά, κλασικά μοτίβα και νέες φόρμες συνδυάζονται σε μια μεγάλη ποικιλία αντικειμένων, που αποτελούν για κάθε περίσταση μια εξαιρετική επιλογή. Χειροτεχνήματα, κεραμικά, ξυλόγλυπτα, έργα αργυροχοΐας, κεντήματα, φιγούρες θεάτρου σκιών, κοσμήματα, αξεσουάρ και πλήθος άλλα διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα, συνιστούν ιδιαίτερες προτάσεις για πρωτότυπα, χρηστικά, ευφάνταστα και συλλεκτικά είδη και δώρα.

 

Ο επισκέπτης μπορεί ακόμη, να προμηθευτεί από το πωλητήριο εκδόσεις με θέματα από το λαϊκό πολιτισμό, ψηφιακούς δίσκους (cd) παραδοσιακής μουσικής, κάρτες και άλλα αντικείμενα, που φέρουν τη σφραγίδα της ποιότητας και προβάλλουν τον νεώτερο ελληνικό πολιτισμό.

 

Αντικείμενα του Πωλητηρίου μπορείτε να δείτε εδώ

 

Πωλητήριο:

  • Αδριανού 43 - 45, Μοναστηράκι

Ωράριο Λειτουργίας:  Τρίτη έως Παρασκευή  11:00 - 16:00

Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα  Κλειστά

        Τηλ.:  210 3233747

    E-mail:   museumshop@melt.gr